top of page
VOOR IEDERE GELEGENHEID
IS ER  EEN LOVE IN A BOX!
Het kunnen schattige baby foto's zijn voor gelukkige ouders, trouwfoto's, familie foto's of leuke foto's van een vriendschap. Love in a box is een perfect origineel en persoonlijk cadeau!
De Love in a box inspiratie kaartjes zijn bedoeld om je meer kracht, houvast, inzicht en vooral inspiratie te geven. Trek als je daar behoefte aan hebt één van de 36 kaartjes en laat deze op je in werken.
Je kunt een kaartje trekken als je op het punt staat een nieuwe beslissing te nemen, een moeilijke periode af wilt sluiten in je leven, of misschien heb je een nieuw doel voor ogen. Voor elke situatie is er een antwoord. Veel plezier met deze inspiratie kaartjes.
' THIS IS ABSOLUTELY ONE OF THE MOST
 _ ORIGINAL PRESENTS I HAVE EVER RECEIVED' _
DANIE BLES

press to zoom

press to zoom
1/1
VRIENDSCHAP

Je vriendinnen bedanken omdat ze er altijd voor je zijn, een mooie herinnering aan je vrijgezellendag, je zus die voor langere tijd weggaat en toch een aandenken aan thuis heeft of voor een vriendin die wat extra steun wel kan gebruiken. 

 

Meer info

Anchor 7
VRIENDSCHAP SET
HERINNERING
Hoe speciaal is het om aan iemand die wat extra steun kan gebruiken in een moeilijke periode een speciale Love in a box te geven met liefdevolle quotes die je steun en troost bieden met herinneringen aan je overleden dierbare. Met bijvoorbeeld foto's van oma, opa, vriendin, vader of moeder. 
 
Meer info
 
box troost 2.jpg

press to zoom

press to zoom
1/1
Omdat het natuurlijk elke dag moederdag is nu dan eindelijk een Special Moms Edition! Een Love in a box voor je moeder om haar te laten weten hoe lief je haar vindt, een manier om je moeder eens extra te verwennen, of omdat ze altijd voor je klaar staat.
Speciale quotes die betrekking hebben op
moeder en kind.
 
Meer info
 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4
MOEDER
BRUILOFT
Een mooie herinnering aan je mooiste dag, je eigen bruiloft! Of een speciale manier om je getuigen te vragen met een Love in a box. Op het laatste kaartje zou er een persoonlijke tekst geplaatst kunnen worden. Misschien ook een originele manier om je ceremoniemeesters te bedanken voor deze unieke dag.
 
Meer info
EXTRA
LUXE ROZE ARMBANDJE
T.W.V. 4,95 GRATIS
LIEFDE
BRUILOFT SET

press to zoom

press to zoom
1/1
LIEFDE SET
LIEFDE
Een Love in a box om je geliefde te laten weten hoe speciaal hij/zij voor jou is. Of bijvoorbeeld als verrassing als een van jullie voor langere tijd weggaat en toch een aandenken aan thuis heeft.
Voor je vriendin om haar te laten weten hoe lief je haar vindt of voor je geliefde gewoon als je iemand een hart onder de riem wilt steken. Voor een speciale vriendschap, of je zus die voor langere tijd weggaat. 
 
Meer info
 
thema
thema
thema
thema
thema
KIES EEN THEMA
1/21
 
'WAT EEN ONTZETTEND MOOI EN DANKBAAR CADEAU.
_  IK KREEG HET OP EEN HEEL MOOI MOMENT' _
 
ANOUK SMULDERS
 _  'LIEFDE ZO'N KLEIN WOORDJE,
ZO'N GROTE BETEKENIS '  _

Scroll down

GEBOORTE
Prachtige herinnering aan de geboorte van je kind, je kraamhulp bijvoorbeeld bedanken voor haar steun. Maar ook een speciale manier om je ouders te vertellen dat je zwanger bent met o.a. de eerste echo foto verwerkt in de kaartjes.
 
Meer info

press to zoom

press to zoom
1/1
GEBOORTE
GEBOORTE SET
box hond.jpg
HUISDIER
Een mooie manier om foto's van je trouwe viervoeter te koesteren in een Love in a box. Mooie bijpassende quotes die slaan op je hond of kat.
 
Meer info
thema
thema
bottom of page